Alle woningen Engelse Park worden opgeleverd met het DGBC Woonmerk certificaat. Maar wat betekent dit nu precies voor u? Het DGBC Woonmerk laat in één oogopslag zien hoe duurzaam uw nieuwe woning is en meet thema’s als energieverbruik en materiaalgebruik van de woning. Maar het DGBC Woonmerk omvat meer: thema’s die voor u als bewoner van belang zijn om prettig en gezond in uw nieuwe woning te kunnen wonen. Hierbij kunt u denken aan veiligheid, bereikbaarheid en de woonomgeving.

Koopt u een nieuwbouwwoning met DGBC Woonmerk certificaat, dan wordt in het ontwerp en tijdens de bouw van de woning al rekening gehouden met de verschillende duurzaamheidsthema’s. Bij oplevering van de nieuwe woning worden deze thema’s nogmaals getoetst, zodat u zeker weet dat u een duurzame woning met het DGBC Woonmerk certificaat koopt. Het DGBC Woonmerk geeft een volledig beeld van de duurzaamheidsprestatie van de woning en staat garant voor de duurzame kwaliteit van uw nieuwe woning. Een gezonde en duurzame leefomgeving, dat is wat voorop staat voor u als nieuwe bewoner van Engelse Park!

Meer weten over het DGBC Woonmerk?

Engelse Park wordt een natuurlijk-inclusieve woonwijk: 95 duurzame gasloze woningen die gelegen zijn in een woonomgeving die groen is door behoud van de huidige flora en fauna. Een duurzame wijk vraagt om duurzame mobiliteit.

In Engelse Park wordt dit vormgegeven door het faciliteren in deelauto’s.

Klik hier voor meer informatie