Pandomo Makelaars Nico Nijenhuis
Marlies Wierenga
Helene Klein

050 - 85 33 733
Mail Pandomo

Boekholt Nieuwbouwspecialist Maarten Gijgink Miriam Dontje Anja Renkema

050 - 31 14 647
Mail Boekholt Nieuwbouwspecialist

Locatie Start Verkoop bekend

De verkoop van Engelse Park fase 1 is gepland op woensdag 15 mei aanstaande. U bent van harte welkom!  

 

Tijd: 17.00 – 19.30

Locatie: Paviljoen Sterrebos, Helperzoom 3b te Groningen  

Er kan geparkeerd worden op het parkeerplaats(je) van het Paviljoen én in de parkeergarage van DUO. U ontvangt van ons een uitrijkaart.   

 

32 volledige duurzame woningen

De eerste fase, van 32 woningen, gaat op 15 mei a.s. in verkoop. Het aanbod bestaat uit een zeer gevarieerde mix van Tuinwoningen in diverse breedtematen en Park Villa’s in de uitvoeringen twee-onder-één-kap, vrijstaand geschakeld en vrijstaand.

Inschrijven en toewijzen

Niet eerder dan 15 mei vanaf 17.00 uur is de volledige prijslijst per bouwnummer beschikbaar. Direct ná de bijeenkomt start de inschrijving (online) en die eindigt op vrijdag 24 mei 12.00 uur. De toewijzing van de woningen volgt in de week daarna.

Stap 1: een account aanmaken

Het inschrijven voor een bouwnummer (mogelijk direct na de start verkoop op 15 mei) kan straks online. U dient dan een account te hebben op www.engelsepark.nl. Dat kunt u nú al doen via de knop Account.

Stap 2: kies de woning van uw voorkeur

Op de website zijn de plattegronden en afbeeldingen van de 32 woningen al te bekijken. Ga naar het aanbod en laat weten welke woning uw voorkeur heeft. De voorkeuren worden heel handig opgeslagen in het persoonlijke account.

Heeft u vragen?

De betrokken makelaars bij Engelse Park zijn de makelaarsteams van Boekholt Nieuwbouwspecialist en Pandomo Makelaars. Hun gegevens zijn ook te vinden onder Contact. Indien u vragen heeft aan de makelaars voor 15 mei, stel ze gerust of loop even binnen.

Terug naar overzicht