Pandomo Makelaars Nico Nijenhuis
Marlies Wierenga
Helene Klein

050 - 85 33 733
Mail Pandomo

Boekholt Nieuwbouwspecialist Maarten Gijgink Miriam Dontje Anja Renkema

050 - 31 14 647
Mail Boekholt Nieuwbouwspecialist

Verkoop fase 2 van start

Inschrijven kan nog t/m woe 28 augustus 12.00 uur. Inschrijving gesloten, neem contact op voor de beschikbaar woningen

Wegens het succes van fase 1, is nu ook fase 2 in verkoop. De 31 onder architectuur ontworpen woningen van de hand van Bedaux de Brouwer Architecten, zijn beschikbaar in zes verschillende woningtypen: Tuinwoning 5.4, 5.7 en 6.0 waarbij het nummer verwijst naar de breedte van de woning. De Park Villa twee-onder-één-kap en natuurlijk de unieke Park Villa vrijstaand. Voor een woonwens met specifieke behoeften zoals douchen en slapen op de begane grond is er de Tuinwoning 5.7 Special. Stuk voor stuk zijn alle woningen natuurlijk gelegen in het groene, parkachtige Engelse Park dichtbij alle voorzieningen zoals het OV, het centrum en de scholen. Engelse Park is een top locatie in Groningen Zuid.

Kijk bij aanbod voor de actueel beschikbare woningen en schrijf u in via uw persoonlijke account op deze website. Voor vragen kunt u bellen met de makelaars bij Pandomo Makelaars en Boekholt Nieuwbouwspecialist.
Om u extra van dienst te zijn organiseren beide makelaarskantoren nog voor de sluiting van de inschrijftermijn een inloopavond op hun kantoor. Aan u de keuze naar welke makelaar u gaat.
U bent van harte welkom op dinsdag 27 augustus tussen 17.00 en 19.30 uur.

Terug naar overzicht